
TEMINIAI MENIU
kaip išsirinkti ko norisi?
Meniu pavyzdžiai
Galime jūsų renginiui paruošti unikalų menių, tačiau jeigu norite iškart rinktis iš subalansuoto pasiūlymo – siūlome kelis pavyzdinius meniu, kuriuose patiekalai papildo vienas kitą ir kuria išbaigtą šventės patyrimą.

banketas | meniu 2
Gurmaniškas
Pasitikimo užkandžiai
Vieno kasnio užkandėlės:
- su sūdyta lašiša, sūrio kremu ir kaparėliais
- su jautienos „Rostbifu” ir graikinių riešutų bei trumų emulsija
- su ispanišku kumpiu ir vytintais pomidoriukais
Užkandis – I patiekalas
minimalus kiekis – 10 porc. vieno patiekalo
Elnienos arba brandintos jautienos tartaras
Lašišos tartaras
Ožkos sūrio ir keptų burokėlių tartaras
Kišas su trimis sūriais arba Kišas su lašiša
Karštieji patiekalai (II patiekalas)
minimalus kiekis – 10 porc. vieno patiekalo
Anties kulšelė „Confit” su brukių čatniu ir karamelizuota kriauše, juodaisiais ryžiais
Jautienos (limuzinų) gabaliukai raudonojo vyno padaže. Perlinės kruopos su ciberžole, ir šviežiai marinuotos daržovės
Sterko file kepsneliai su bazilikų pesto / bulvių piurė / šviežių sezoninių daržovių salotos
Aštuonkojis, ryžiai su daržovių salsa, žaliųjų citrinų ir kalendros padažas.
Salotos
Brokolių salotos su moliūgų sėklomis ir spanguolėmis
Burokėlių karpačio su karamelizuota šonine
Užkandžiai
Įvairios vieno kąsnio užkandėlės
Mini kruasanai
Brusketos: su krevetėmis ir mangų-čili čatniu (kremu) / karamelizuota kriauše ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu bei graikiniais riešutais / su kreminiu žolelių sūriu, džiovintais vyšniniais pomidoriukais / lengvai sūdyta lašiša, su citrininiu kremu ir mikro žalumynais / jautienanos išpjova
Įvairios užtepėlės ir keptų baklažanų kremas patiekiamas su įvairiomis duonelėmis: pitomis, krekeriais, pesto duonele, duonele su grūdais, lazdelėmis Grissini, ir šiaudeliais pjaustytomis daržovės
Sūrių asorti: kietasis, pelėsinis ir brie.
Marinuotos alyvuogės, figų džemas, vynuogės
Gėrimai
Stalo vanduo (su mėtomis ir citrina / su bazilikais ir agurku)
Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)
Sula
Desertas
Sūrio tortas
Vaisių asorti
II šventės diena
Pusryčiai
Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)
Omletas, daržovės ir karamelizuota šoninė
Šalta rugštynių sriuba ir virtos bulvės
Natūralus vištienos (arba jautienos) sultinys ir kibinai.
Griliui
Limuzinų jautienos kepsniai (paruošti grilinimui) /virti ryžiai/ marinuoti svogūnai/ marinuoti agurkėliai/ šviežios daržovės/ padažai