Skip to content

TEMINIAI MENIU

Meniu pavyzdžiai


Populiarusis

Pasitikimo užkandžiai  


Vieno kasnio užkandėlės

Užkandžių „Alaus stalas”: įvairūs gruzdinti užkandžiai, kepta duona.

Salotos  


Graikiškos salotos

Balta mišrainė

Gaivios salotos su vištiena

Užkandžiai


Vyniotiniai: sprandinės vyniotinis / vištienos vyniotinis / vištienos – sūrio vyniotinis

Silkė su garnyru

Jautienos kukuliai

Marinuota skumbrė

Karštieji patiekalai  


minimalus kiekis – 10 porc. vieno patiekalo

Sultingas vištienos suktinukas apvyniotas šonine / grybų padažas / gruzdinta bulvė su svogūnų laiškų ir krapų užpilu / šviežiai marinuotos daržovės

Kiaulienos šonkauliai (storesni) / pikantiškas padažas/ bulvių piurė / žolelių padažas / koleslav salotos

Sprandinės kepsnys

Lašišos file kepsneliai

Gėrimai  


Stalo vanduo (su mėtomis ir citrina / su mėtomis ir agurku)

Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)

Gira

Desertas  


Tortas „Napoleonas”

Vaisių asorti

II šventės diena

Pusryčiai


Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)

Kibinai

Šaltibarščiai ir gruzdintos bulvės

Trintų pomidorų sriuba su daržovėmis ir mėsa

Griliui


Kiaulienos sprandinės šašlykai (paruošti grilinimui) / virti ryžiai / marinuoti svogūnai / marinuoti agurkėliai / šviežios daržovės/ padažai

Populiarusis

Pasitikimo užkandžiai  


Vieno kasnio užkandėlės

Užkandžių „Alaus stalas”: įvairūs gruzdinti užkandžiai, kepta duona.

Salotos  


Graikiškos salotos

Balta mišrainė

Gaivios salotos su vištiena

Užkandžiai


Vyniotiniai: sprandinės vyniotinis / vištienos vyniotinis / vištienos – sūrio vyniotinis

Silkė su garnyru

Jautienos kukuliai

Marinuota skumbrė

Karštieji patiekalai  


minimalus kiekis – 10 porc. vieno patiekalo

Sultingas vištienos suktinukas apvyniotas šonine / grybų padažas / gruzdinta bulvė su svogūnų laiškų ir krapų užpilu / šviežiai marinuotos daržovės

Kiaulienos šonkauliai (storesni) / pikantiškas padažas/ bulvių piurė / žolelių padažas / koleslav salotos

Sprandinės kepsnys

Lašišos file kepsneliai

Gėrimai  


Stalo vanduo (su mėtomis ir citrina / su mėtomis ir agurku)

Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)

Gira

Desertas  


Tortas „Napoleonas”

Vaisių asorti

II šventės diena

Pusryčiai


Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)

Kibinai

Šaltibarščiai ir gruzdintos bulvės

Trintų pomidorų sriuba su daržovėmis ir mėsa

Griliui


Kiaulienos sprandinės šašlykai (paruošti grilinimui) / virti ryžiai / marinuoti svogūnai / marinuoti agurkėliai / šviežios daržovės/ padažai


Gurmaniškas

Pasitikimo užkandžiai  


Vieno kasnio užkandėlės:

  • su sūdyta lašiša, sūrio kremu ir kaparėliais
  • su jautienos „Rostbifu” ir graikinių riešutų bei trumų emulsija
  • su ispanišku kumpiu ir vytintais pomidoriukais

      Užkandis – I patiekalas


      minimalus kiekis – 10 porc. vieno patiekalo

      Elnienos arba brandintos jautienos tartaras

      Lašišos tartaras

      Ožkos sūrio ir keptų burokėlių tartaras

      Kišas su trimis sūriais arba Kišas su lašiša

      Karštieji patiekalai (II patiekalas)  


      minimalus kiekis – 10 porc. vieno patiekalo

      Anties kulšelė „Confit” su brukių čatniu ir karamelizuota kriauše, juodaisiais ryžiais

      Jautienos (limuzinų) gabaliukai raudonojo vyno padaže. Perlinės kruopos su ciberžole, ir šviežiai marinuotos daržovės

      Sterko file kepsneliai su bazilikų pesto / bulvių piurė / šviežių sezoninių daržovių salotos

      Aštuonkojis, ryžiai su daržovių salsa, žaliųjų citrinų ir kalendros padažas.

      Salotos  


      Brokolių salotos su moliūgų sėklomis ir spanguolėmis

      Burokėlių karpačio su karamelizuota šonine

      Užkandžiai


      Įvairios vieno kąsnio užkandėlės

      Mini kruasanai

      Brusketos: su krevetėmis ir mangų-čili čatniu (kremu) / karamelizuota kriauše ir mėlynuoju pelėsiniu sūriu bei graikiniais riešutais / su kreminiu žolelių sūriu, džiovintais vyšniniais pomidoriukais / lengvai sūdyta lašiša, su citrininiu kremu ir mikro žalumynais / jautienanos išpjova

      Įvairios užtepėlės ir keptų baklažanų kremas patiekiamas su įvairiomis duonelėmis: pitomis, krekeriais, pesto duonele, duonele su grūdais, lazdelėmis Grissini, ir šiaudeliais pjaustytomis daržovės

      Sūrių asorti: kietasis, pelėsinis ir brie.

      Marinuotos alyvuogės, figų džemas, vynuogės

      Gėrimai  


      Stalo vanduo (su mėtomis ir citrina / su bazilikais ir agurku)

      Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)

      Sula

      Desertas  


      Sūrio tortas

      Vaisių asorti

      II šventės diena

      Pusryčiai


      Kava, arbata su priedais (medus, cukrus, pienas, citrina)

      Omletas, daržovės ir karamelizuota šoninė

      Šalta rugštynių sriuba ir virtos bulvės

      Natūralus vištienos (arba jautienos) sultinys ir kibinai.

      Griliui


      Limuzinų jautienos kepsniai (paruošti grilinimui) /virti ryžiai/ marinuoti svogūnai/ marinuoti agurkėliai/ šviežios daržovės/ padažai